Login
Register
Ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme is een vervelende ziekte. Dat is niet alleen vanwege het uitgebreide scala aan symptomen die zich kunnen voordoen. Naast oedeemvorming of andere acute aandoeningen treedt vaak chronische vermoeidheid, regelmatige verkoudheid of continu andere klachten van verschillende aard op. Artsen kunnen dat vaak niet in één ziektebeeld brengen. De ziekte van Lyme is voor artsen ook erg moeilijk te diagnosiceren, vooral omdat er verschillende varianten zijn en de ziektebeelden over jaren verspreid kunnen zijn. Bovendien is er een toenemend inzicht dat de ziekte van Lyme zich in stadia manifesteert, met maanden tot jaren van klachtenvrije perioden tussen de fasen.

Ook wij kunnen geen zuivere diagnose stellen, maar wij kunnen wel met biofysisch onderzoek de aanwezigheid van antistoffen tegen de verschillende Lyme-bacteriën aantonen.

Onze behandeling richt zich eerst op het stapsgewijs versterken van het afweersysteem. Wanneer dat sterk genoeg is, proberen we grip te krijgen op de bacterie. Er is niet een enkel middel dat daarbij helpt, omdat de bacterie zich voortdurend maskeert. Door voortdurend biofysisch onderzoek te doen, kunnen we de te gebruiken middelen aanpassen.

Vaak gebruiken onze cliënten medicijnen die door hun arts zijn voorgeschreven. Wij beslissen niet over dat medicijngebruik. Hooguit kunnen we u naar uw arts verwijzen onder vermelding van de aanvullende waarnemingen die wij bij u doen. Die beslist dan.

Onze behandeling is er vooral op gericht om de ziekte beter onder controle te krijgen door versterking van het zelfherstellend vermogen en de weerstand van uw lichaam, en door vergroting van de balans in uw levenspatroon.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01