Login
Register
Stress en depressie

Als er iets endemisch is in Nederland, is het de toenemende stress en de daaraan gerelateerde depressieve gevoelens. De maatschappij is in korte tijd een 24-uursmaatschappij geworden. Wanneer u via het internet iets  koopt, wilt u dat wel de volgende dag hebben, toch? En wanneer u aan het einde van de dag nog snel even wilt gaan winkelen, dan moet dat toch ook mogelijk zijn? Maar dat betekent wel dat er veel mensen avonddiensten moeten draaien, met alle gevolgen voor hun dagritme vandien. En misschien bent u er zelf ook wel een van. Het lijkt erop alsof al die mogelijkheden, die bedoeld zijn om gemak te bieden, vooral extra haast en stress bieden.

Maar zelfs zonder de invloed van de 24-uursmaatschappij zijn er voldoende stressveroorzakende factoren. Denk aan de voortdurend hogere eisen die er aan u gesteld worden op uw werk, aan de vraag om harder te werken of om regelmatig over te werken.

Wij behandelen stress en depressie vanuit de visie van samenhang tussen levensstijl, klachten en voedingspatroon, zoals de kPNI ons dat aangereikt heeft. Onder geen enkele omstandigheid beslissen wij over uw medicijngebruik; dat doet uw arts. Wel kunnen wij u informatie meegeven over het effect van uw medicijngebruik, wat u met uw arts kunt bespreken. Onze behandeling is gebaseerd op een mix van aanpassingen in levensstijl, voedingspatroon en herstel van de biofysische werkmechanismen in uw lichaam, waar nodig met ondersteuning van supplementen. Wanneer we de indruk hebben dat coaching voor u goed kan werken, zullen we u daarvoor ook doorverwijzen.

Alles is erop gericht om uw balans weer te helpen vinden, zodat u sterker in het leven staat!

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01