Login
Register
Rookverslaving

Wilt u nu stoppen met roken?
Dat is de eerste stap: u wilt stoppen. Het is gebleken dat stoppen met hulp de slagingskans aanzienlijk verhoogt; zie daarvoor de Stivoro-website. En wanneer daarbij bewezen technieken gebruikt worden als softlasertherapie, door erkende en gediplomeerde natuurgeneeskundigen, dan krijgt u de hulp die u nodig heeft bij deze belangrijke stap.
Velen zijn u voorgegaan, en de meerderheid van hen gaf aan dat de therapie hun goed geholpen heeft: ze bleven sterk gemotiveerd en voelden de therapie als een stevige steun in de rug.
Het behandelplan
Het eerste consult duurt 60 tot 75 minuten. Bij de intake wordt samen met u uw gezondheid, uw rookgedrag en uw motivatie doorgenomen. Aansluitend krijgt u een uitgebreide softlaseracupunctuurbehandeling. Bij de afsluiting krijgt u een evaluatieformulier mee en extra tips.
Binnen drie maanden vindt de nabehandeling plaats. Deze is gratis wanneer u niet gerookt heeft. Bij aanhoudende behoefte aan nicotine is er nog de mogelijkheid voor een derde uitgebreide (betaalde) behandeling.
Tijdens de therapie kunnen wij u het advies geven om een apparaat voor APS-therapie te huren om uzelf nog dagelijks extra te behandelen.
Een steuntje in de rug
Tijdens de therapieperiode kunt u bij ons terecht met vragen of voor ondersteuning. Dit kan bij voorkeur via e-mail.
Vergoeding zorgverzekeraars
Veel verzekeraars vergoeden vooralsnog deze therapie in het pakket voor alternatieve geneeswijzen. Ga dit na bij uw verzekeringspolis. Er is echter volop discussie gaande of behandelingen voor stoppen met roken vergoed moeten blijven, dus wees er snel bij!
De voordelen van niet-roken
We hebben jarenlange ervaring met deze behandeling en vragen onze klanten na enkele maanden rookvrij te zijn geweest, wat voor hen het belangrijkste voordeel was. De antwoorden waren zeer gevarieerd. De meest voorkomende antwoorden waren:

  • Betere conditie
  • Gezondere huidskleur
  • Verbeterde weerstand
  • Betere doorbloeding
  • Beter smaak- en reukvermogen
  • Flinke kostenbesparing

Welke hiervan spreekt u het meeste aan?

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01