Login
Register
Overgewicht

We werken hard in deze 24-uursmaatschappij. Wanneer we thuiskomen doen we vlugvlug nog wat boodschappen en eten dan snel. Want ook de avond kent zijn activiteiten. Het gevolg is vaak dat u weinig tijd hebt om erover na te denken wat u eet. Dat u door de stress meer eet dan u eigenlijk nodig heeft. Dat u bovendien minder ontspanning hebt dan nodig is voor herstel van de balans. Als u dan bovendien nog veel zittend werk doet, is de kans ook nog groot dat u te weinig beweegt.

Niet voor niets zijn er steeds meer mensen die te kampen hebben met overgewicht

Onze behandeling richt zich primair op het gezamenlijk met u maken van een overzichtsplan. De componenten daarin zijn: goed leven, een stabiel en gezond voedingspatroon, een evenwichtig bioritme, met daarin tijd voor voldoende beweging. Door middel van biofysisch onderzoek begeleiden we u in de periode waarin u werkt aan het realiseren van dat overzichtsplan, en ondersteunen we het met orthomoleculaire supplementen waar dat nodig is. 

Alles is erop gericht dat u meer grip op uw leven zelf ervaart. En weet u dat u dan automatisch meer grip op uw gewicht heeft? Zonder die dagelijkse, overmatige aandacht voor alles wat met uw gewicht te maken heeft?

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01