Login
Register
Fibromyalgie

Fibromyalgie kenmerkt zich vooral door spierpijnen, algehele vermoeidheid en spierzwakte. 

Onze behandeling begint vaak met het onderzoeken van het voedingspatroon, omdat wij hebben gemerkt dat het vaak met suikers te maken heeft. Daarnaast zetten we APS-therapie in voor herstel van de laaggradige ontstekingen van de fibromyalgie. Als het nodig is, adviseren we ook orthomoleculaire voedingssupplementen na biofysisch onderzoek.

Fibromyalgie is niet alleen een lichamelijke aandoening. Uw levensritme, uw levensinstelling, de hoeveelheid stress die u dagelijks ervaart - alles kan samenhangen met fibromyalgie. Fobromyalgie is op fysiologisch niveau een disbalans in de cellen: de uitwisseling van stoffen tussen cellen en omgeving is verstoord. En dit kan vele oorzaken hebben.

We geven daarom waar nodig ook bewegingsadviezen. We onderzoeken hoe u uw energie benut en waaraan u die nodeloos weggeeft. Waar nodig verwijzen we u ook naar een coach. Alles is erop gericht om u zelf grip te geven op de omstandigheden die de fibromyalgie verergeren, of, anders gezegd, om u zicht te geven op die zaken die de fibromyalgie kunnen terugdringen. U kunt zelf de omstandigheden creëren die het zelfherstellend vermogen van uw lichaam op gang brengen en verder versterken.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01