Login
Register
Chronisch vermoeidheidssyndroom

Chronisch vermoeidheidssyndroom benaderen wij als een chronisch energietekort. Vaak zijn mensen veel te lang doorgegaan zonder rekening te houden met wat het lichaam aankan. Dit kan ook op een sluipende manier hebben plaatsgevonden door een verkeerd levensritme. Bij het chronisch vermoeidheidssyndroom is het bioritme van het hele lichaam, ook van individuele organen, verstoord. Vaak slapen mensen met dit symdroom dan ook slecht.

Onze behandeling is erop gericht om het dag- en nachtritme in kaart en vervolgens in balans te brengen. Goede voeding, in de juiste frequentie, is daarbij belangrijk; daar blijven we gedurende de gehele behandeling alert op. De hele aanpak wordt ondersteund met voedingssupplementen. Op deze wijze werken we aan de balans die uw lichaam zo nodig heeft.

Maar dit is niet alles. Vaak zijn er andersoortige klachten die herstel van de balans in de weg staan. Voorbeelden zijn slechte stoelgang, hoofdpijnen, maagpijn of darmkrampen, spier- of gewrichtspijn. Ook deze nemen we mee in de gehele aanpak. Daarbij maken we gebruik van verschillende behandelmethoden. Denk aan Bach Flower Therapie, APS-pijntherapie of softlasertherapie.

Alles is gericht op het versterken van het zelfherstellende vermogen van uw lichaam. En daar speelt u zelf de belangrijkste rol in.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01