Login
Register
Allergieën

Allergieën zijn deels aangeboren, deels verworven vanuit groeiende intolerantie voor bepaalde stoffen. Er zijn steeds meer bewijzen dat dat laatste komt door de toevoegingen die door de voedselindustrie in het eten stopt. Bij veel allergieën zijn de slijmvliezen chronisch aangetast, waardoor er sprake is van klachten als loopneus, hoesten, slechte stoelgang.

Onze aanpak is erop gericht om het immuunsysteem sterker te maken en om het afweersysteem in balans te brengen. We zoeken met behulp van biofysisch onderzoek zorgvuldig uit voor welke voeding of voedingsstoffen u gevoelig bent en bewaken dit gedurende de gehele behandelperiode. Door die stoffen te vermijden, krijgt u vanzelf minder klachten. Wanneer dat voldoende bekend is, werken we waar nodig eraan om de slijmvliezen of darmwand te versterken. Daarbij helpen vaak ook orthomoleculaire supplementen. 

Op deze wijze werkt het voor u van twee kanten. Enerzijds heeft u meer inzicht in de stoffen die bij u allergische reacties veroorzaken, anderzijds zullen allergische reacties, bij verbeterde weerstand, minder heftig zijn.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01