Login
Register
Onderzoek

Na de anamnese komt het eerste onderzoek. Geheel volgens kPNI zoeken wij daarin naar de samenhang tussen uw klachten, vragen en doelen enerzijds, en de werkmechanismen in het lichaam anderzijds. Op deze manier vinden we de aangrijpingspunten voor de versterking van uw gezondheid. 

Voor het onderzoek kunnen we gebruikmaken van vragenlijsten, lichamelijk onderzoek, urineonderzoek en biofysisch onderzoek. Welke middelen we inzetten, is afhankelijk van wat er nodig is bij u.

Biofysisch onderzoek is wellicht minder bekend. Toch maken wij daar vaak gebruik van. Deze vorm van onderzoek gaat uit van het principe dat levensprocessen in lichaamscellen en organen door middel van electromagnetische signalen worden aangestuurd. Deze signalen zijn meetbaar, waardoor we inzicht krijgen in het functioneren van organen en weefsels en eventuele afwijkingen daarvan. Biofysisch onderzoek sluit daarmee mooi aan bij de principes van kPNI.
De techniek van biofysisch onderzoek is in wezen vergelijkbaar met het maken van een cardiogram of een EEG. Het is bovendien laagdrempelig, snel en pijnloos en daarom ook goed toe te passen bij kinderen. Wij gebruiken biofysisch onderzoek ook om ijkpunten te bepalen. Zo kunnen we tijdens de behandeling zien hoe de voortgang verloopt.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01