Login
Register
Asyra

De oude Chinese geneeskunde identificeerde de meridianen. Dat zijn energetische kanalen die elektromagnetische wegen door het hele lichaam vormen. Stimulatie van punten op deze kanalen met naalden, warmte of druk vormen de basis van vele vormen van medische behandeling, oude en moderne. Biofysische of elektrodermale testapparaten stellen ons in staat om met behulp van galvanische huidrespons (= wijzigingen in de elektrische weerstand van de huid) de status van de acupunctuurmeridianen en dus van de biofysische gezondheid van het lichaam te meten.

Het stelt ons ook in staat, en dit is waar de echte kracht van deze technologie ligt, om te beoordelen hoe het lichaam zal reageren op een groot aantal verschillende remedies of andere stoffen. Alle stoffen, levend of niet-levende, hebben een karakteristieke biofysische handtekening. Elk specifiek weefsel en orgaan in het menselijk lichaam heeft ook zijn eigen individuele biofysische frequentie. We kunnen met de output van een opgenomen ‘kopie’ van deze stoffen voorspellen hoe het lichaam zal reageren.
De biofysische handtekeningen van een groot aantal stoffen worden in de testen afzonderlijk getoetst. De reactie wordt beoordeeld via de huid door middel van weerstandsmetingen. Het meten van de elektrische weerstand van de huid is een bekend beginsel dat ook wordt gebruikt in leugendetectors.


Als voorbeeld: wanneer een patiënt met een normale leverfunctie wordt getest met de frequentie van een gezonde lever zal de frequentie resoneren. Het zal niet leiden tot een verandering van de huidweerstand van de patiënt. Dit geeft dus aan dat de lever niet wordt benadrukt. Als, aan de andere kant, een patiënt met een gestreste lever wordt benaderd met de frequentie van een gezonde lever dan zal de frequentie niet resoneren. Deze niet-resonantie verhoogt de elektrische weerstand in het lichaam. De stijging van de huidweerstand vertelt ons in dit geval dat er een biofysische stress in de lever is.
Vervolgens kunnen tests worden uitgevoerd met andere organen en toxines om meer informatie te krijgen over de aard van de leververstoring. Door het uitvoeren van een reeks tests voor organen en toxines kunnen we een beeld vormen over uw gezondheidstoestand. Hiermee kunnen we een behandelplan opstellen dat de onderliggende oorzaak van de verstoring aanpakt in plaats van alleen maar symptomen te behandelen.


Wetenschappelijke onderbouwing

Het Asyra-systeem is wetenschappelijk onderzocht in de Jeppsen-Osguthorpestudie. Alan Jeppsen, M.D., en Steven G. Osguthorpe, N.D hebben een onderzoek gedaan met een groep van 500 patiënten. Het ging hierbij om een zogenoemde dubbelblindstudie. Er waren 500 patiënten met een subfysiologische hypotheroïdfunctie en een controlegroep van 100 personen. De correlatie tussen klinische laboratoriumonderzoeken en de Asyrametingen hebben laten zien dat Asyra bijzonder nauwkeurig is: een nauwkeurigheid van 99,5% met een p < 0,005.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01