Login
Register
Bach Flower Remedie

Bach Flower Remedie is een geneeswijze die met zijn werking begint op het emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach, heeft dit systeem zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze moeilijkheden en ziekten te adresseren. Ziekten en moeilijkheden die ons proberen aan te geven dat wij van onze innerlijke, geestelijke weg zijn afgeraakt. Dat we niet meer de juiste natuurlijke wetten kunnen toepassen en vaak niet meer kunnen luisteren naar onze innerlijke natuur. De bloesemremedies helpen ons om de juiste weg weer te vinden, niet alleen door het versterken van onze intuïtieve krachten, maar ook door het bevorderen van de “positieve” kwaliteiten.
bachBij het gebruiken van Bach Flower Remedie komen mensen duidelijker in contact met zijn of haar eigen gevoel, zodat men zelf inzicht krijgt hoe hij of zij de verstoorde emoties weer in balans kan brengen. Leeft iemand bijvoorbeeld onder een voortdurende angst dan zal dit de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Wanneer men het deel moed weer heeft eigen gemaakt, ontstaat er een nieuw evenwicht. De spanning en/of ziekte kan zijn greep loslaten en het lichaam kan zelf op een natuurlijke wijze aan het herstel beginnen. Ook preventief biedt Bach Flower Remedie mogelijkheden om aan een klacht of ziekte te werken.
Wij werken met de oorspronkelijke remedies zoals die door Dr. E. Bach zijn ontwikkeld. Bach Flower Remedie is vooral werkzaam bij onbalans, rusteloosheid, angst, verdriet, onzekerheid en bij het loslaten van verslavingen of dwangmatige gedachten. We hebben vooral succes bij kinderen, waar de gevoelens veelal directer aangesproken kunnen worden. Bij behandeling van langdurige klachten met behulp van electro-acupunctuur of bioresonantie kan dit een uitstekende aanvulling zijn.

Adresgegevens

Hoorn 13
2404 HG  

Alphen aan den Rijn

Bedrijfsgegevens

K.I.Z. Elsenaar-Kupras

Mob: 06 - 14 130 773 
KvK: 27316965

BTW nr: NL096745654B01